Monday, May 18, 2009

Esmaspäev peale rasket nädalavahetust...

Saabusin äsja jooksmast, 10km ca 75min, rahuliku tempo ja madala pulsiga. Taas alates 2-3km hakkas kand kergelt valutama ja muutus aeg-ajalt üsna ebamugavaks. Lõpuks ometi peaks sel nädalal kindlasti spetsialisti külastama, et saada selgust mis jama see on!

Vaatasin enne just blogi kõrval olevat linki mis näitab täpset aega mis jäänud maratonini ja pean endale tõdema, et aeg lendab väga kiirelt. Jäänud ongi juba 87 päeva maratonini ja kui ma nüüd mõtlema hakkan siis ma pole nagu spetsiifilist maratoni trenni veel teinudki, olen teinud ainult 9-11km jooksuotsi 145-160 pulsiga. Äärmiselt tähtsaks pean fartleki (fartlek, which means "speed play" in Swedish) Ehk siis intervalltreening, lõigud, ümbrikud - kuidas iganes me neid kunagi kergejõustikus kutsusime. Nende puhul on tegemist tõeliste mõrvar-treeningutega ja üksi nende jaoks motivatsiooni leida on raske, sellepärast meelitangi erinevaid tegelasi seda tegema aga keegi pole veel vedu võtnud.

Lähima kuu jooksul tahaks läbida ka mõne võistluse, 10-12km distantsiga. Pole päris täpselt nende kohta uurinud küll aga kindlasti mõni kevad- või järvejooks toimub. 

Taas mõtlesin ka spordiarsti külastusele aga no seda vast siiski sel juhul kui viking lotoga jackpot tuleb.    

Seniks aga nägemist ja kui mind Pirita teel jooksmas näete andke signaali! :)   

Rasmus

No comments:

Post a Comment