Monday, February 16, 2009

esmaspäevane treening

Paar tundi tagasi lõppes kolmanda treeningnädala esimene trenn. Pean nentima, et põlv ei ole minu parim sõber ning ei lase joosta ega muul aktiivsel viisil ennast koormata seega üritan teha staatilisi reielihaste koormamis harjutusi, et põlve toetavaid lihaseid treenida. Teen kahenädalase jooksupausi ning siis üritan vaikselt jällegi jooksimisega jätkata. Ülehomme saan ka ühe treeneriga kokku hallis ning üritan temalt kõik võimalikud tarkused kätte saada. Mehel peaks kogemusi jaguma ning teda jälgides on tunne, et teab, mis teeb.
Üldiselt on vaikselt hakanud vorm paranema, kuid kerge selline väsimus on siiski sees, mis tähendab, et peaks paremini magama ja toituma :( Aga seda kõike annab korrigeerida.
Kavatsen oma 1 km pikkusi ujumislõike see nädal ka pikendada, et asendada puudu jääv jooksmiskoormus, kuid mitte üle 10% korraga.
Homme saabki ujuma minna, eks näis kuidas põlv sellele vastab, kuid enamasti ujumine talle liiga ei tee. Vabastiilis ujumine hakkab ka vaikselt paremini välja tulema, hetkel ujun pool aega rinnuli ning pool vabalt, mis annab hea vahelduse.

Ott

No comments:

Post a Comment